Protection Service For Business (PSB)
Hantera företagets virusskydd utan att behöva installera något på de egna servrarna, och utan att någon gång behöva uppgradera versionerna!

Med PSB installeras virusskyddet EN gång och hanteras och övervakas sedan via en personlig web portal. Inte bara virusdefinitioner utan även program uppdateringar sker nu automatiskt. Som resultat behöver man bara installera virusskyddet en gång på varje dator.

PSB är mycket flexibelt och kan beställas till allt från enmansföretag med en enda laptop (!) till stora företag med många datorer och servrar. Det är samma pris pris för en server som för en klient dator.

Kontakta oss för mer information eller en offert för ett visst antal datorer.
Prisexempel: 20 datorer och 5 servrar - 294 kr/st per år.

Kontakta oss gärna med fliken "KONTAKT" ovan!

Glöm inte att även mobil telefonen idag är ett mål för attacker, både från virus, trojaner eller det att den går förlorad med känslig information - vi erbjuder som skydd för detta F-Secure Mobile Security, läs mer om dess funktioner här.

Vi erbjuder även Business Suite för större företag, eller de som vill använda sig av en egen server för att styra sin F-Secure miljö. Välkommen att kontakta oss för frågor eller offert för ett visst antal datorer.